Konsultationssamtal
Vi träffas i lugn miljö och du och ditt barn får berätta om er situation. Varför ni söker hjälp och vad ni förväntar er av oss. Givetvis går det också bra att träffas utan barnet om det passar er bättre.
Därefter gör vi en första bedömning och funderar på om och hur vi kan hjälpa er. Om det känns rätt för er så kan ni välja att fortsätta med fördjupad bedömning.
Det inledande samtalet kostar 950:- inkl moms och brukar ta en timma.
 
Bedömning
Nu har vi fördjupade samtal där vi är förberedda med frågor som gör att vi kan tydliggöra och kartlägga svårigheterna för ditt barn.
Efter denna träff ställer vi samman en behandlingplan som presenteras för er och som ni får ta ställning till.
Bedömningsfasen är 1-4 tillfällen beroende på vad ärendet handlar om. Pris 1300 kr per tillfälle som varar 45-60 min.
 
Behandling
Behandlingen är helt anpassad efter ditt barns situation.Ibland passar det bäst att vi träffar barnet själva. Eller så är du som förälder med på träffen. Det kan också passa bäst att vi träffar enbart er som föräldrar.
Vi erbjuder även gruppmöten där ni kan träffa andra föräldrar med barn i samma situation samt medicinsk behandling via barnläkare på mottagningen.
Behandling kostar 1300 kr per tillfälle som varar 45-60 min. Föräldrastöd kostar 1400 kr per tillfälle som varar 60 min.
Givetvis har ni alltid möjlighet att lämna återbud utan kostnad. Om ni däremot uteblir från en träff så faktureras denna ändå.