Vi hjälper dig och ditt barn
Att växa upp, från det lilla barnet till en ung vuxen, kan vara en jobbig tid. Det ställs krav från många håll. De flesta barn klarar uppväxten utan några större problem. Tyvärr gäller det inte alla. Som förälder märker man oftast ganska snart när barnet har det jobbigt.
Upplever du att ditt barn är nedstämt, oroligt, har svårt att sova, fastnar i tvångsmässiga beteenden eller är ängsligt? Det kan även handla om att barnet får aggressiva utbrott eller har svårigheter att samarbeta med andra. Då kan det vara bra att ta hjälp innan situationen har blivit värre.
 
Så hur kan du och ditt barn få hjälp av oss?
Genom att se barnet och den situation han eller hon är i letar vi efter vägar till förändring. Först då kan vi avgöra hur vi kan hjälpa till på allra bästa sätt.
Hos oss kan du få hjälp med utredningar och behandlingar. Vi erbjuder även möjligheten till föräldragrupper där ni som föräldrar får att träffa andra i er situation.
Vi arbetar även med intensivträning (IBT) för små barn med autism och vi har god kompetens kring barn med neuropsykiatrisk problematik.